I en gemensam paviljong på 2025年世博会 i Osaka har de nordiska länderna gått samman för att bygga på en gemensam grund av förtroende och hållbarhet och presentera den nordiska regionen för världen. Världsutställningen äger rum vart femte år med syftet att låta länder och regioner belysa innovationer och ny teknologi. År 2025 gör书房在大阪的回归för första gamaten轿车1970, denna gång under temat "Designing Future Society for Our Lives" med delteman "Connecting Lives", “赋予生命力量”和“拯救生命”.

2025年世博会 Osaka ger de nordiska länderna och industrierna möjlighet att ansluta sig till den japanska marknaden i en gemensam insats för att nå flera av de 17 FN-målen för hållbar utveckling. Med banbrytande innovationer som symaskinen och Eiffeltornet som världsutställningsarv kommer Expo i Osaka att fortsätta traditionen att presentera morgondagens lösningar.

北欧馆förenar丹麦, 芬兰, 岛, Norge och Sverige i en samarbetsinsats för att visa upp våra gemensamma värderingar och framtidsinriktade lösningar. Själva paviljongstrukturen kommer att vara ett vittnesbörd om den nordiska anknytningen till naturen, vilket är en kulturell värdering vi delar med 日本.

De nordiska länderna har en långvarig förpliktelse till förtroende och hållbarhet, Som är grundläggande pelare för att bygga en bättre framtid. Hela den nordiska paviljongen är designad, tillverkad och installerad med syftet att återanvändas och föra det gröna tankesättet som vi tillämpar i Norden till Världsutställningen.

Designad av italienska arkitekter Rimond kommer paviljongen att vara en trästruktur om 1 200 kvadratmeter och 17 meter hög, Som väcker en känsla av tidlöshet och hamatllbart tänkande. Den kommer att rymma en nordisk utställningsyta samt en takterrass med restaurang och en nordisk trädgård, Utöver andra mötesutrymmen och ett affärscenter. Den gemensamma paviljongen är en möjlighet för världen att ansluta sig till den nordiska modellen av förtroende, 他对创新充满信心.

"RIMOND är hedrad över att bli utsedd som den officiella design- och byggpartnern för de nordiska ländernas paviljong på Expo Osaka 2025. Denna utnämning markerar en annan betydande milstolpe i Rimonds resa genom Expos och understryker det långvariga, Nära samarbetet med deltagande länder. Paviljongen, skapad位于AMDL圆环的萨马拉,该圆环由Valerio Cozzi设计, förväntas bli ett mästerverk som väver samman de rika kulturella berättelserna från Danmark, 芬兰, 岛, Norge och Sverige."

- Mert Cek先生,Direktör för RIMONDs 日本ska Avdelning

哈尔杜·弗拉斯特勒尔将在“北欧项目”中获得更多的资金?

E-post: expo2025osaka@business-sweden.se
Webbplats: www.thenordics-expoosaka.com

För ytterligare information, kontakta Business sweden presstjänst:

press@business-sweden.se